Hair & make-up in de studio en op de filmset

Zoek je een professional die ervoor zorgt dat het model voor je camera er tiptop uitziet? Passend bij het merk dat je voor het voetlicht brengt? Juul hair & make-up is een ervaren partner voor commerciële fotostudio’s en reclamebureaus. Ze pakt feilloos de sfeer en uitstraling die je voor ogen staat en die je over wilt brengen. Snel en efficiënt.

Als ervaren kapster en visagist, die een topopleiding volgde bij het gerenommeerde instituut van Mieke Petiet in Amsterdam, vangt Juul in no time de kracht van je model. Accentueert de sterke punten, verzacht en verdoezelt wat je misschien minder prominent in beeld wilt.

De combinatie van haar én make-up en haar losse, snelle manier van werken (“in één keer goed”) blijken in de fotostudio en op de filmset van bijzondere waarde. Als vakvrouw weet Juul hoe belangrijk de basis is. Want vanuit een goed kapsel en een goede basis make-up is het een stuk makkelijker om de look en uitstraling van het model aan een nieuwe outfit of een nieuwe setting aan te passen.

Hair & make-up in de studio en op de filmset

Expert in haar en make-up voor fotoshoots en commercials. Wil je met mij samenwerken, neem dan contact op.