Knippen, kleuren en make-up. “Samen laten we je schoonheid spreken!”

Als de basis goed is, is alles mogelijk. Dat geldt in de mode, in de kunst, in de keuken … En dat geldt zeker ook voor haar en make-up. Vanzelfsprekend beheerst Juul alle moderne technieken en volgt ze de nieuwste trends. Maar vanuit haar opleiding en ervaring als kapster heeft ze vooral geleerd goed te kijken. Naar je haren, de vorm van je gezicht, je kaak- en halslijn, je schouders … Een mooi, natuurlijk kapsel accentueert je sterkste punten.

Hetzelfde geldt voor make-up. Juul volgde de opleiding make-up artist bij het beste visagie-instituut in Nederland: Mieke Petiet in Amsterdam. Ook daar draait alles om de basis. Om huidtype, lippen, ogen, wenkbrauwen, jukbeenderen … Een visagiste versterkt je mooiste trekken en verzacht waar je wellicht wat minder over te spreken bent. Mooi ben je al; Juul laat die schoonheid spreken.

Knippen, kleuren en make-up. “Samen laten we je schoonheid spreken!”
Dat wat je bent
maakt je mooi
“Welkom in mijn salon …”

“Welkom in mijn salon …”

Juul ontvangt je graag in haar ruime salon in Berlicum. Een landelijke omgeving met een warme, luxe uitstraling. Makkelijk te bereiken en volop parkeergelegenheid. Neem plaats, ontspan en laat je verwennen. Breng je zoontje of dochtertje gerust mee; die vermaakt zich ondertussen in de kinderspeelhoek. Kopje koffie of thee? Iets lekkers erbij? Oké, wat gaan we doen? Wat zijn je wensen? Nog steeds tevreden met je look of zullen we eens iets totaal anders uitproberen?

“… of ik zie je bij jou thuis”

Is het lastig voor je om naar de salon te komen? Omdat je bijvoorbeeld met je kleintjes zit? Geen vervoer hebt of misschien minder mobiel bent? Geen probleem, Juul komt als thuiskapper graag naar je toe en maakt je mooi in je eigen, vertrouwde omgeving. Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde kwaliteit topproducten!

“… of ik zie je bij jou thuis”

Professioneel en supergezellig!

Lieve Julia, ruim voor onze grote dag nam je al de tijd om te kijken wat het beste bij mij paste. Bij mijn haren en mijn gezicht. Én bij de jurk natuurlijk! Dat gaf mij meteen al alle vertrouwen. Op onze bruiloft was het tropisch warm, maar jij zorgde ervoor dat mijn kapsel de hele dag goed zat. ’s Avonds nog een touch-up, zodat ik er tot in de late uurtjes tegenaan kon op de dansvloer. Je bent een echte professional én supergezellig! Mede dankzij jou kijken we terug op een onvergetelijke dag. Thanks Juul!

Marieke Hendriks - Van Hooft
“Bijzonder mooi op bijzondere momenten”

“Bijzonder mooi op bijzondere momenten”

Wil je eens extra uitpakken voor een bijzondere gelegenheid? Een oogverblindende entree maken op een gala-avond? Je collega’s verrassen op een personeelsfeest? Misschien heb je met je vriendinnen een glamour-fotoshoot gepland of gaan jullie lekker op stap tijdens een vrijgezellenavond? Wat je ook van plan bent, Juul maakt jullie bijzonder. En neemt daar ook alle tijd voor; ook ’s avonds of in het weekend als je dat wilt.

Trouwen op zondag?

Julia heeft mijn make-up en kapsel verzorgd op mijn bruiloft. En dat heeft ze echt voortreffelijk gedaan. Vooraf hebben we erg fijn contact gehad over mijn wensen. Julia voegde daar haar professionele mening en ervaringen aan toe en dat leidde tot een heel mooi resultaat. We zijn getrouwd op een zondag, maar dat was voor haar geen enkel probleem. Ze is er gewoon voor jou. Fantastisch werk, Julia. Dank je wel!

Trudy